Helpostilasku - helppokäyttöinen laskutusohjelma pienyrityksille ja yhdistyksille

HelpostiLaskun aikaisemmat versiot

Yleistä

HelpostiLasku-ohjelmistojen lisenssitiedot ovat versionumerokohtaisia. Aikaisempien versioiden lisenssitiedoilla ei siksi voida aktivoida ohjelmien uusimpia versiota. Tältä sivulta voit ladata lisenssitietojasi vastaavan HelpostiLaskun asennustiedoston ja asentaa sen tietokoneellesi.

HelpostiLaskun perusversiot

Voit ladata perusversioiden asennustiedostot seuraavista linkeistä:

Jos käytössäsi on ollut HelpostiLaskun versio 4 - 6, laskutietojen siirto uuteen asennukseen tapahtuu HelpostiLaskun Tiedosto-valikosta löytyvällä varmuuskopiointitoiminnolla.

Asenna ensin uudelle tietokoneelle HelpostiLasku. Varmuuskopioi seuraavaksi vanhalle tietokoneelle asennettuun HelpostiLaskuun tallennetut tiedot valitsemalla ohjelman valikosta Tiedosto ja Varmuuskopio. Näytölle aukeaa ikkuna, josta voit valita kohteen, kuten USB-muistitikun, johon varmuuskopio tallennetaan. Siirrä lopuksi varmuuskopio uudelle tietokoneelle, käynnistä siihen asennettu HelpostiLasku, ja valitse sen ohjelmavalikosta Tiedosto / Varmuuskopion palautus.

Jos käytössäsi on ollut HelpostiLaskun versio 1 - 3, voit siirtää laskutiedot uuteen asennukseen kopioimalla HelpostiLaskun asennuskansiosta löytyvän data-kansion koko sisällön ja liittämällä sen uuden asennuksen vastaavaan kansioon. Oletuksena kansiot löytyvät kohteesta C:\HelpostiLasku(versionumero)\data.

HelpostiLasku Plus ja Pro

HelpostiLasku Plussan ja Pron versiot 1 eivät ole Windows Vista yhteensopivia. Ohjeet laskutietojen siirtoon löytyvät ohjelmien käyttäjän oppaista. Voit ladata aikaisempien versioiden asennustiedostot seuraavista linkeistä:

Ohjelman päivittäminen uusimpaan versioon

HelpostiLaskun aikaisempien versioiden toimintaa ei voida taata viimeisimmillä päivityksellä varustetuissa Windows-käyttöjärjestelmissä. Suosittelemme ohjelman päivittämistä uusimpaan versioonsa. Löydät ohjeet päivitykseen tukisivuiltamme.

Tilaa päivityslisenssi

Tukipalvelun yhteystiedot

puh. 010 239 8990

Puhelintuki arkisin 8-15:30. Suosittelemme että asennat etäyhteysohjelman ennen soittoa tukipalveluun.

Voit lähettää sähköpostia tähän osoitteeseen.

Operaattorien perimät puhelujen hinnat 010-numeroihin ovat lankapuhelimesta: 8,35 snt/puh + 6 snt/min; Matkapuhelimesta: 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min.